Monday, June 25, 2012

025


I'll have a glass of 1% milk. Please make the other 99% Kahlua.

Sunday, June 24, 2012

024


023


For the symptomatic relief of depressive, obsessive-compulsive illness.
Side effects:
anxiety, hypertonia, mania-hypomania, seizures, hypokalemia, 
dry mouth, excessive sweating, restlessness, suicide. Prozac.



022

Today I was asked for ID to buy chocolate.


Saturday, June 9, 2012

018




After many cloudy days and rain, today we saw the sun. Also, I have bought a collection of sketching pencils. Otherwise, nothing new at mines. 

Wednesday, June 6, 2012

Tuesday, June 5, 2012

015


Tegul mūsų norai išprotėja nuo mūsų galimybių
"Pragmatikas, naudos marionetė, vadinamasis „praktiškas žmogus” - labiausiai paplitusi idiotizmo rūšis, tobulas Don Kichotas: tai naiviausias hominido tipas, tiesiog kūdikis, iki grabo lentos išsaugojantis angelo nekaltybę - gelžbetoninį tikėjimą pinigų, brangių žaislelių, „socialinio statuso”, „prestižo”, turto, buko instrumentalizmo išganymo galia. Jei būsiu turtingas, būsiu ir laimingas - ši Jonelio durnelio naivybė paverčia jį triukšmo ir įniršio mašina. Tačiau rūšies savisaugos požiūriu tokie durneliai netgi labai naudingi. Be jų nebūtų jokios „pažangos” - kapitalizmo visais jo pavidalais, obsesinės gamybos ir „kūrybos”, maniakiškų „mainų”, dantų krapštukų, piramidžių, H-Bombų, „gerovės visuomenės”, newyorkų, dangoraižių, prezervatyvų ir dešrų. Bet svarbiausia, be jų nebūtų nei Sokrato, nei Cezario."
Arvydas Šliogeris